Bjud in din vän med något alternativ nedan

20Dagar
22Timmar
44Minuter
29Sekunder
kvar till valet

Stockholm


Tryggheten är Stockholms viktigaste valfråga. Om du delar den åsikten, då ska du rösta på Moderaterna.
 
De senaste fyra åren har vi genomfört historiska trygghetssatsningar. Fler kameror, bättre belysning och tio gånger fler ordningsvakter än under förra mandatperiodens S-styre. Det är resultatet när Moderaterna styr. 
 
Det ska vara svårt att rekryteras in i ett kriminellt gäng, men det ska vara lätt att lämna. Tillsammans med Polisen och kriminalvården har vi utvecklat vårt avhopparprogram, där vi mångdubblat antalet som ingår i programmet.
 
Men det mest förebyggande är skolresultaten, och här är det särskilt viktigt att alla skolor klarar kunskapsuppdraget. I Järva har gymnasiebehörigheten ökat från 63 till 80 procent på två år. Det är bra, men siffran ska bli ännu högre, och arbetssättet spridas till hela staden.
 
I osäkra tider är det ännu viktigare med ordning och reda i ekonomin. Moderaterna har sänkt skatten, minskat skuldutvecklingstakten och säkerställer samtidigt att skatteintäkterna ska gå till kärnverksamheten. Till skolan, till äldreomsorgen och till socialtjänsten.
 
Tryggheten, en bättre skola och ordning och reda i ekonomin. Det är tre skäl till att du ska rösta på Moderaterna i höstens val.

Vi har en politik för hela staden – men också för de lokala omgivningarna.

Läs om vårt valmanifest för hela Stockholm här!

Klicka här för att få hela listan med lokala vallöften!

Hitta oss på sociala medier