Bjud in din vän med något alternativ nedan

20Dagar
23Timmar
05Minuter
03Sekunder
kvar till valet

Sigtuna

Den positiva utvecklingen i Sigtuna kommun måste få fortsätta

Sigtuna är på rätt väg. Så har det inte alltid varit. För bara några år sedan var kommunen dåligt skött, korrumperad och skandalomsusad. Dit ska vi aldrig igen.

Moderaterna tog över styret av Sigtuna kommun efter att den socialdemokratiska kommunledningen spruckit redan ett år innan förra valet. Vi kom till makten i en besvärlig tid och tog över en svag ekonomi. Sedan dess har mycket hänt och det är numera ordning och reda i ekonomin, skolan är på väg tillbaka till toppen och stora trygghetssatsningar har gjorts. Men det finns fortfarande mycket kvar att göra och vi är långt ifrån nöjda. Det är viktigt att Moderaterna får fortsätta ta ansvar för Sigtuna kommun så att den positiva utvecklingen kan fortsätta.

En osäker omvärld påverkar oss på många sätt. Krav ställs på ett stabilt ledarskap, långsiktig politik och hårt arbete. Det är också viktigt att kunna skifta fokus och prioritera om, något som vi gång på gång behövt göra sedan förra valet. Vi vill vara tydliga med att vi i alla lägen har ditt bästa och din trygghet för ögonen och att dina skattepengar används ansvarsfullt.  Moderaterna i Sigtuna arbetar alltid med invånaren i fokus.

Kommunen ska erbjuda valfrihet och tjänster med hög kvalitet samt måste bli tryggare. Många uppgifter tar tid, ibland längre tid än man kan föreställa sig, men en kommunledning får aldrig släppa målet ur sikte. Den moderatledda kommunledningen arbetar långsiktigt, ambitiöst och målmedvetet för en positiv utveckling av Sigtuna. Vi har skapat en stabil ekonomi som möjliggör omfattande reformer som fortsätter att göra Sigtuna bättre. 

Den moderatledda kommunledningen har:

  • skapat ordning och reda i ekonomin
  • satsat ca 45mkr/år på trygghet och kamp mot kriminaliteten 
  • lyft Sigtunas skolor till att vara bland Sveriges bästa 

Vi ber om ditt förtroende för att kunna fortsätta det viktiga arbetet.

Tre anledningar att rösta på Moderaterna i Sigtuna kommun:

  • Stabilt ledarskap utan korruption och skandaler 
  • Fortsatta satsningar för att öka din trygghet
  • Ökad valfrihet, kvalitet och kompetens i skola och äldreomsorg

Hitta oss på sociala medier