Bjud in din vän med något alternativ nedan

20Dagar
21Timmar
45Minuter
17Sekunder
kvar till valet

Nynäshamn

Moderaterna i Nynäshamns kommun

Om du tycker att Nynäshamn är på rätt väg, och att det finns en framtidstro här, då tycker vi att du ska rösta på Moderaterna. 

Vi moderater arbetar för att du ska känna trygghet på gator och torg, att vård och omsorg finns tillgänglig och håller hög kvalitet samt att barn och ungdomar får en god utbildning och säkra fritidsaktiviteter. 

Vi moderater står för ett samhälle som levererar både trygghet och kvalitet i offentlig service och vill även införa en kommunal servicegaranti på flera områden för att understryka att vi menar allvar med att sätta våra medborgare i första rummet. 

Sverige behöver återupprätta lag och ordning vilket Moderaterna arbetar för nationellt. Lagstyret får inte sättas åt sidan. Vi vill se ett fortsatt nära samarbete mellan kommun, närpolis och lokala organisationer i förebyggande syfte. Trygghetskameror bör användas på platser som uppfattas som otrygga. 

Vi moderater har under den senaste mandatperioden startat upp nattvandringar i samarbete med föreningslivet. Det är positivt att vi engagerar fler vuxna på stan genom ökad samverkan med civilsamhället, föräldrar, föreningar, och grannsamverkan i trygghetsskapande syfte.

Vi är det stabila, pålitliga borgerliga alternativet. Vi har de senaste åren arbetat hårt för att utveckla den på många sätt oslipade diamant som vår kommun alltid varit. Det är mycket kvar att göra, och vi vill fortsätta den förändringsresa som vi inlett. 

I moderaternas Nynäshamn finns plats för hela livet, för människor i alla åldrar, alla med sina unika förutsättningar.  Här finns landsbygdens åkrar, skärgårdens famn, och småstadens kreativa puls. Här finns alla förutsättningar för att bo, leva och verka nära såväl naturen som Stockholms utbud.

Lägg din röst på oss i Moderaterna, för frihet, ordning och reda och för en trygg framtid. 

Hitta oss på sociala medier