Bjud in din vän med något alternativ nedan

20Dagar
21Timmar
14Minuter
36Sekunder
kvar till valet

Järfälla

I Järfälla är vi drygt 83 000 invånare som har förmånen att bo nära natur, grönska och vatten samtidigt som vi befinner oss nära storstaden. Det är värden som måste bevaras samtidigt som kommunen växer och utvecklas. 

Järfälla är en växande del av Stockholmsregionen med tusentals nya bostäder, arbetsplatser, skolor och äldreboenden som växer fram och när den utbyggda tunnelbanan tas i drift 2026 så kommer Järfälla att vara den regionala knutpunkten norr om Stockholm. 

Moderaterna har konsekvent levererat det vi gick till val på 2018 och det kommer vi att fortsätta göra, även efter valdagen i september om vi får väljarnas förtroende. I Järfälla ser vi idag en tydlig skillnad mellan Moderaternas syn på hur Järfälla ska utvecklas och hur Socialdemokraterna ser på framtiden. 

När vi i Moderaterna driver en ansvarsfull, långsiktig och hållbar byggpolitik med fokus på bostadsrätter äganderätter och småhus, driver Socialdemokraterna en bygghysteri med fokus på hyresrätter och nya miljonprogramsområden.

När vi i Moderaterna genomför omfattande trygghetssatsningar med ordningsvakter, väktare, trygghetskameror och förebyggande insatser för att kompensera för statens brister i sitt mest grundläggande uppdrag att säkra människors trygghet, har Socialdemokraterna konsekvent röstat nej till de insatserna. 

När vi i Moderaterna värnar företagsamhet, att få fler järfällabor i arbete och ställa krav på människor att göra sig anställningsbara så vill Socialdemokraterna hellre se höjda bidrag, symbolpolitik och skattehöjningar.

Alternativen i valet den 11 september kommer att vara tydliga. En röst på Moderaterna kommer att vara en röst för ekonomiskt och politiskt ansvar. Det kommer att vara en röst som visar att handling är viktigare än ord. Vi håller vad vi lovar och vi lovar aldrig mer än vi kan hålla. 

Vi kommer varje dag fram till valet att möta järfällaborna och deras frågor och det kommer att handla om hur vi kan förbättra skolan, hur vi kan utveckla äldreomsorgen och hur vi ökar tryggheten i vår kommun. 

Hitta oss på sociala medier